Let og simpel indretning til hjemmet

 

Det kan virke som en uoverkommelig opgave, at skulle indrette et hjem smagfuldt. Men det er heldigvis slet ikke så svært som det lyder. Se i stedet opgaven fra den positive vinkel. Du får mulighed for at præge dit hjem 100% med din egen stil. Hvis du for eksempel har en lille lejlighed, kan det være en stor fordel, at du indretter i en let og simpel stil uden for mange forstyrrende elementer, der blot vil få dit hjem til at se rodet og overfyldt ud. I stedet for at stille alt dit nips frem, kan du med fordel vælge nogle enkle stykker ud, som du derved giver en mere fremtrædende plads i stedet for at lade dem drukne i mængden. Derved kommer du også til at nyde dem mere.

Hold den røde tråd

Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt, at du først og fremmest indretter det på en måde, så du selv bliver glad for at være der hver dag. Om vælger at indrette dig med små hyggekroge og meget nips eller du går helt over i den anden grøft og går efter det minimalisitiske og stilrene, er i og for sig ganske ligegyldig. Du skal blot huske at holde en rød tråd i din indretning. Det betyder, at du skal være tro mod den stil du har valgt og derfor indrette dig konsekvent. Hvis du vælger stilen med rene linjer og enkle, men stilrene møbler, skal du sørger for at holde hele rummet enkelt og stilrent. Denne stil kræver, at du holder et opryddet og rent hjem, for at stilen fungere optimalt. dit tv kan også bruges aktivit i stilen, for du kan hænge den på væggen og sørge for at skjule rodet fra løse ledninger.

Let og luftigt

Der er ikke noget, der giver den lette og luftige stil, som vi generelt er så glade for her i Skandinavien enkle møbler i dagligstuen. Så vil du gerne indrette et hjem, hvor du føler, at der er plads til at ånde, bør du holde dig til en enkle stil. Som tidligere nævnt, er det vigtigt, at du er konsekvent, når du indretter. Derfor skal du vælge enkle møbler til hele stuen og også gerne føre stilen videre i de øvrige rum, der støder op til. På den måde undgår du, at der opstår stilforvirring. Møbler du med fordel kan bruge er møbler, der både er enkle i deres udformning, men hvor du også har mulighed for at gennem dine ting lidt væk i skuffer, så de ikke alle sammen ligger fremme til skue. På den måde undgår du, at dit hjem hurtigt kommer til at se rodet og overfyldt ud.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *