Hvad er mindfulness?

Mindfulness er først og fremmest en form for meditiations træning. Denne form for træning lærer dig at træne den fulde opmærksomhed, som du kan gøre brug af i mange andre situationer i livet. At kunne holde fuld opmærksomhed og ikke mindst koncentration, som er en biting af at blive dygtig til mindfulness er en rigtig vigtig ting i livet.

Fuld opmærksomhed kan være rettet mod mange ting – indenfor mindfulness er det især opmærksomhed på dine tanker, følelser og kropsfornemmelser der bliver trænet til det bedre samtidig med at man bliver mere opmærksom på sine omgivelser.

At træne sig selv til at være mere opmærksom i nuet, kan være en rigtig god investering for mange mennesker. Mindfulness er derfor rigtig godt givet ud.

Mindfulness er for:

          Dem der ønsker vedvarende forandringer i livet

          At blive bedre til selvforståelse

          Ændre gamle tankemønstre og reaktioner baseret på følelser

          Komme af med selvbebrejdejdelse og tanker der giver bekymringer

          Få bedre selvværd

          Udvikle bedre relationer

Er du interesseret i at gøre noget ved det, og komme på et mindfulness kursus hvor du kan lære alle disse ting er der flere metoder du kan gøre brug af.

Online mindfulness kursus

For mange kan et online mindfulness kursus, være en god måde at komme i mål med nogle af de ovenstående punkter. De fleste online kurser kan man tage når det passer ind i ens egen kalender, hvilket er den helt klare fordel ved at klare sådanne kurser online.

Er man disciplineret og får lavet øvelser, selvom det er et online kursus er det tit og ofte at foretrække. Økonomisk kan det tit også betale sig at tage det online, da prisen for deltagelse tit er lavere end hvis man skal møde op til et fysisk kursus.

er man ikke til online kurser, findes der naturligvis også fysiske forløb der handler om mindfulness. Et sådan kursus kan være noget for dig, hvis du kan finde dig selv i nogle af følgende udsagn:

Det at falde i søvn om aftenen kan være svært.

Jeg sover dårligt om natten.

Jeg har svært ved at slappe af.

Jeg har angst.

At fejl og mangler fylder for meget i hverdagen.

Et godt fysiske mindfulness kursus kan hjælpe dig med at komme af med nogle af disse bekymringer, som online kurset også kan. Valget mellem de 2 handler meget om præferencer og hvor presset på tid man er i hverdagen. Kan man finde tid til det, kan det måske være mere udbytterigt at tage et fysisk, men har du en meget travl hverdag kan det online kursus være en rigtig god ide at få flettet ind når du har tid til det.

Lyder det interessant kan du læse meget mere om et kursus her

 

 nature-fashion-person-woman

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *