Gør dine outfits mere feminine med Julie Sandlau smykker

Smykker

Smykker har i rigtig lang tid været set som en accessory, der hovedsageligt er forbeholdt kvinder. Selvom det ikke nødvendigvis behøver at være rigtigt, så er der alligevel noget unægtelig feminint ved de spinkle og elegante smykker, som er at finde hos langt de fleste guldsmede.

Hvis du godt kunne tænke dig, at dine outfits skal se lidt mere feminine ud, eller bare skal have lidt ekstra detalje, så er smykker den oplagte måde at gøre det på. Dette kan indbefatte alt fra et par små øreringe til en stor halskæde. Lige præcis hvilket smykke, du vælger, bør afhænge af din egen personlige stil og smag såvel som din kropsbygning og i særdeleshed dit ansigt. Hvis der er for store størrelsesmæssige forskelle derimellem, kan det nemlig komme til at se rigtig fjollet ud.

Find rundt i en jungle af smykker

Hvis ikke man har gjort det store i at købe smykker førhen, kan det dog godt virke som lidt af en jungle, når man første gang træder indenfor hos en guldsmed eller bare surfer rundt på de forskellige smykkesider, der findes online.

Det kan være svært at lure, hvor meget man skal betale for kvalitet, hvor rent guldet skal være, og om øreringene overhovedet passer til kjolen. Ydermere handler det dog også rigtig meget om, hvilke designere du vælger at købe smykker fra. Du bør nemlig altid købe designer smykker, da alt andet sandsynligvis er blevet produceret i dårlig kvalitet i endnu dårligere og allergifremkaldende metal.

Vær ikke bleg for at spøge butiksejerne til råds, når det kommer til for eksempel de forskellige designere. De vil nemlig nemt kunne fortælle dig, hvad der er det helt særlige ved lige netop denne designer. Det kan være alt fra de materialer de bruger til deres gennemgående stil eller de elementer, de lader sig inspirere af.

Køb Julie Sandlau smykker

Tag for eksempel et kig på smykkerne lavet af den danske designer Julie Sandlau. Hendes smykker har alle sammen en fælles inspirations, der er en blanding af den skandinaviske minimalisme, der hersker mange steder, og Østens æstetik.

Denne blandede inspiration giver mange Julie Sandlau smykker et helt særligt og betagende udtryk, og det er tydeligt, at målsætningen har været at lave noget, der kan bæres i dag, men som samtidig kalder tilbage til tabte tiders sofistikerede måde at klæde sig på.

Julie Sandlau smykker er helt tydeligt bedst brugt til en festlig aften i lang kjole, hvilket ydermere bliver understreget i designerens fokus på kvalitet både når det kommer til materialer og selve håndværket. Det er altså helt tydeligt, at Julie Sandlau smykker har en skarp profil, og at de henvender sig til en bestemt type kvinde eller i hvert fald til en bestemt lejlighed.

Hvis du har mod på det, så kan det være en god ide at prøve lidt forskelligt, når man allerede har indfundet sig hos guldsmeden. På den måde får man også prøvet de smykker, der ligger en smule uden for ens komfortzone, men som kan skabe et rigtig fint udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *