Kondomer kan øge nydelsen

Der har været en del vandrehistorier om, at kondomer er en stemnings dræber, når det falder på sexlivet. Nogle synes, at det ødelægger stemningen, hvis man skal stoppe op og sætte et kondom på midt i forspillet. Men hvorfor gøre det til noget, det ikke er? Om I skal bruge 10 sekunder på at sætte et kondom på, eller om i bruger 10 sekunder på at finde noget sexlegetøj frem, det går vel ud på et. Se i stedet kondomet som et spændende led i sexakten.

Kondomer giver jer nye og spændende muligheder i sexlivet

Et kondom bliver naturligvis anvendt for den primære funktion at beskytte mod uønsket graviditet og kønssygdomme. Men kigger du lidt nærmere på markedet for kondomer, så vil du opdage at det faktisk giver jer nogle helt nye muligheder for at peppe sexlivet lidt op. Kondomer kommer nemlig i mange afskygninger. Nogle af de meget populære er kondomer med:

  • Bedøvelsescreme
  • Riller
  • Knopper
  • Smag

Det lyder måske lidt underligt at vælge nogle med bedøvelsescreme. Det kan dog være rigtig smart, hvis den ene part har lidt for nemt ved at få en orgasme i forhold til den anden part. Vælger I et kondom med bedøvelsescreme indeni, vil det derfor medføre, at manden kan holde længere tid. For nogle par er det også bare et sjovt og frækt indslag at bruge bedøvelsescreme.

Vil du som mand gerne give din kæreste ekstra nydelse, så kan du vælge nogle kondomer med knopper eller riller. Dette vil stimulere skeden indvendig endnu mere, end den bliver i forvejen, og det kan derfor føre til mere nydelse og endnu vildere orgasmer.

En sidste type, som er ret så populær, er kondomer med smag. Har din partner svært ved at nærme sig dine nedre regioner, så kan dette være en mulighed for at gøre det lidt mere hygiejnisk, uden det kommer til at smage dårligt.

Du kan næsten ikke mærke, hvis du har et tyndt kondom på

Vil du gerne have følelsen af, at du ikke har kondom på, så kan du vælge nogle ekstra tynde typer. Der kan du stort set ikke mærke, at du har beskyttelse på, men samtidig er de lavet af et solidt materiale, der ikke bare lige revner. Kondomer er også altid smurt ind i en lille smule glidecreme, så hvis i døjer med lidt tørhed i kvindens skede, eller det er svært at få den op til at starte med, så behøver i ikke til at fumle med en klodset tube med glidecreme, hvis bare i bruger kondom.

Populære mærker, der kan levere dit næste kondom

Der findes naturligvis flere forskellige mærker inden for kondomer. Nogle af de mest anerkendte og populære, er Durex, EXS, My Size og Protex. Alle disse typer kan bestilles til fordelagtige priser på nettet. Vælger du et af disse mærker og søger for at vælge den rette størrelse, så vil kondomer kunne bidrage med ekstra nydelse til dit og din partners sexliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *