Samarbejdet mellem øjnene

Dine øjne er nogle af de vigtigste redskaber igennem hele livet, for du bruger dem hele tiden, også selv når du sover, er der aktivitet inde bagved øjenlågene. Det kan godt være du ikke direkte ser på noget, men alt hvad du har kigget på gennem dagen, er blevet opfanget, lagret og nu er der nogle af tingene, der bliver hevet frem i drømmene – og du ved kun hvordan de ser ud, fordi du har dit syn.

Av – mit syn driller

Har du oplevet at undertekster på tv kan flimre, synes du det er hårdt at lave en times læsning på tablet eller computer, bliver du dårlig af at se en 3D film, eller er det en pine at komme igennem læsningen med dine børn om aftenen, så kan du godt sige: Av – mit syn driller – og så er hjælpen måske nærmere, end du lige går og tror.

Når synet driller, findes der heldigvis specialister rundt om i Danmark, der kan være med til at hjælpe dig. På synsplejeklinikker er der igennem utallige studier er opnået en specialistviden ikke ret mange andre har. For dig betyder det, at du bliver taget 100% seriøst, at du igennem en holistisk tankegang bliver taget meget seriøst, uanset om du er lidt skelen du har problemer med, har et dovent øje, eller om dine fokuseringsproblemer gør det svært at arbejde ordentligt igennem.

 

Kom i gang – synet træner ikke sig selv

Vil du gerne have muligheden for at læse undertekster på tv uden at det driller, vil du gerne gøre det sjovt at kaste sig ud i en times læsning på tablet eller computer, og skal dine børn have lov til at bruge kvalitetstid sammen med dig og en bog, så vil det ofte være en dialog værd at starte med, så tag endelig fat i en synsplejeklinik – det er dit syn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *