Giv dit sind et energiboost med rejser

At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen. Og intet har været mere sandt. Rejser er selvforkælelse, der kan give både krop og sjæl fornyet energi. I en travl hverdag, hvor alt går hurtigt, glemmer du at skabe de nødvendige åndehuller, som kan tanke dine energidepoter op. Og det kan resultere i, at energikontoen går i minus. Med rejser, uanset om det er de aktive til Kilimanjaro eller de afslappende ved Middelhavet, kan du forvandle energiunderskuddet til overskud.

Læs med her, og få gode idéer til din næste energirejse.

Mindfulness på Bali

Flere rejseselskaber tilbyder mindfulness-rejser, der har til formål at styrke din indre ro, så du bedre kan holde fokus og håndtere stressede og hektiske perioder både på dit arbejde og i dit privatliv.

Balis frodige natur er i sig selv mindfulness for krop og sind og er derfor en oplagt destination, hvis du ønsker en rejse med fokus på det. På kurset lærer du gennem mindful-yoga, meditation og andre discipliner at styre dine tanker. Du træner dig op til at leve i nuet, fordi du opbygger en evne til at finde indre ro og føle nærvær med dine omgivelser.

Sådan en type rejse på Bali kan sagtens kombineres med afslapning ved poolen med en god bog, gåture i den spændende indonesiske kultur og meget andet.

Tag på toppen af et bjerg

Er du en ægte udendørsentusiast, er en rejse med bjergbestigning som mål massage for dit sind. Ved at udfordre dig selv på denne måde får du boostet din indre energi på helt nye måder, end når du blot cykler eller løber en tur. Den store udfordring vækker nemlig noget helt særligt i dig.

Husk, at det er en god idé at forberede sig grundigt til en bjergbestigning. Det kræver stor fysisk styrke og udholdenhed, hvis det skal blive en god oplevelse. Sørg gerne for både konditions- og styrketræning, så du er bedst muligt rustet til din rejse. Når du står på toppen af bjerget, vil det afspejle sig i din mentale tilstand – du vil også her være helt på toppen. Og den energi, du får her, kan du tage med dig hjem til den til tider trivielle hverdag.

Wellness på Island

Gletsjernes land, Island, er det perfekte sted for dig, der ønsker en helstøbt wellness-oplevelse. Den storartede, rolige natur indbyder til afslapning og ro i sindet. Islands berømte ”Den Blå Lagune” er damme, som er dannet af varmt gejsersaltvand fra undergrunden. Vandet er fyldt med mineraler og har næsten en helende effekt på både krop og sjæl.

Øen er også spækket med geotermiske bade, der har temperaturer mellem 37-44 grader. Gør wellnessoplevelsen fuldendt med massage og peelingbehandlinger. Og husk endelig at forkæle din hud med dampene fra de mange saunaer, ligesom det også giver en enorm frihed at mærke vinden i håret fra en islandsk hesteryg.

Gå på opdagelse i junglens dyb

Er du vild med natur og dyr, vil en tur i nogle af verdens største jungler være den oplagte selvforkælelse for dig. Her får du mulighed for at komme helt tæt på naturens spektakulære univers. Sørg for at pakke en god rygsæk med plads til energigivende snacks på vandreturen rundt blandt det rige dyreliv, og invester gerne i et bælte med drikkedunk, så du hele tiden har væske tilgængeligt.

Både Thailand og Vietnam har fantastiske jungler, hvor du har rig mulighed for at udforske naturen og udfordre dig selv. På sådan en rejse vil du få stimuleret alle mulige sanser, og den energi, rejsen giver dig, kan du bruge fremadrettet.

Kulturelle metropoler

Med en storbyferie kan du give dig selv et friskt pust i en travl hverdag. Selvom storbyferie for mange er lig mange kilometer rundt til forskellige kulturelle attraktioner, giver de mange forskellige indtryk fra imponerende arkitektur, madoplevelser og meget andet dig ny inspiration, som afspejler sig i ny energi.

Du får et afbræk i hverdagen og med en storbyferie til nogle af Europas metropoler, behøver du hverken smide mange penge eller tid efter din rejse. Det er en let og enkel måde at få tanket energikontoen op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *