Et plus på orgasmekontoen er et skridt mod bedre mental sundhed

orgasme

Det er ingen hemmelighed, at vi mennesker i mange år har kendt til de mange positive ting, der sker i og med vores krop når vi dyrker sex og får orgasmer. Dog er der nu også evidens for, at orgasmer kan forbedre den mentale sundhed og holde os oven vande i hårdere tider.

Det er dog ikke nødvendigt, at man skal bruge en partner for at få plusser på orgasmekontoen og derved høste alle fordelene. Mange kvinder bruger deres Magic wand vibrator til at få opfyldt nogle af de mere psykologiske behov og så at sige skabe lighed i mentalregnskabet.

Hvad er en Magic wand vibrator og hvad kan den gøre for dig?

Der findes nogle kvinder, der aldrig har oplevet dét at få en orgasme. Dog findes der råd mod dette, da de blot skal investere i en Magic Wand vibrator. Denne vibrator er ikke som alle de andre, der fås på markedet – her har vi at gøre med vibratorernes Ferrari.

Dog skal dette lille ordspil ikke forstås som, at en Magic Wand er noget, man kun kan drømme om og som man alligevel ikke har råd til – tværtimod er den yderst økonomisk og kan købes i mange forskellige varianter og endda størrelser, der giver alle kvinder mulighed for at eje én.

Der findes ingen produkter på markedet som denne, der med sine kraftige vibrationer kan fornærme jordskælv. Vibratoren var egentlig tiltænkt at være et almindeligt massageapparat, der med sine dybdegående vibrationer kunne løsne selv den stædigste muskelknude, dog kan disse vibrationer også gennemryste kvindernes nedre dele således at hele området – både indvendigt og udvendigt bliver stimuleret på samme tid.

Fordele ved en Magic Wand:

  • Orgasmegaranti hver gang
  • 10 forskellige vibrationsmønstre
  • Benyttes udenpå skeden
  • Tennisboldstørrelse vibratorhoved
  • Kan oplades via USB
  • 100 % phatalatfri
  • Findes i mange varianter
  • Fås til overskuelige priser

En Magic Wand gør næsten en partner overflødig

Som tidligere nævnt sker der mange ting i vores kroppe når vi har sex eller onanerer os selv til orgasmer med produkter som Magic Wand vibratorer. I alt er der fire særlige hormonstoffer, der er vigtige at tage ud og forklare, da disse er vigtige for vores mentale sundhed.

Find din næste Magic Wand her

Dopamin udløses primært ved sex med en partner, men kan også opnås ved brug af en Magic Wand vibrator. Dog kræves det at kroppen får en både mental og fysisk udløsning, hvilket kan være sværere kun ved brug af en vibrator – medmindre ens partner styrer den naturligvis.

Dopaminen aktiverer vores belønningscenter i hjernen, hvilket åbner op for forbedring af fysiske og psykiske faktorer såsom læring, hukommelse, tankevirksomhed og motorik. Oxytocin er et signalstof og går også under navnet ’krammehormonet’. Dette skal man bruge en partner for at få udløst og aktiveret, men når dette sker, øges vores evne til at føle empati.

Endorfinerne kommer af gode og kraftige orgasmer og er medvirkende til at nedsætte stressniveauet og derved øge den mentale sundhed. Efter en god orgasme trænger kroppen til søvn, hvilket prolaktin sørger for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *