Dit sind har godt af lidt afslapning fra den travle hverdag

Vi lever alle sammen i en travl hverdag, hvor både vi og andre konstant har forventninger til, hvad vi kan og skal præstere. Det er på ingen måde sundt, og det virker heller ikke til, at det er det kroppen er lavet til.

Det kan dog være nødvendigt, men det er også vigtigt at huske de nødvendige pauser, så man tager hensyn til både krop og sind. Det kan du gøre med et wellness ophold på et af de mange hoteller, godser og wellnesssteder i Danmark. Hvis du allerede nu godt kunne tænke dig sådan et, så klik her og bestil et ophold tæt på dig. Ellers kan du i teksten nedenfor finde en smule mere information om nogle af de mange steder, hvor du kan få et wellnessophold

Kragerup Gods

Kragerup Gods ligger på Vestsjælland, og er et gammelt gods med alt hvad der hører til. Det betyder at du både kan finde en voldgrav og en smuk, gammeldags indretning. I dag er godset dog også indrettet med spa, men du kan stadig i allerhøjeste grad nyde de smukke og gamle rammer, der peger tilbage på godsets historiske vigtighed.

Udover spaen får du selvfølgelig et lækkert værelse samt en lækker 3-retters middag. Du kan selvfølgelig vælge at tage af sted helt alene, men du kan også vælge at tage vennerne eller kæresten med på wellness ophold, hvilket kan gøre det ekstra hyggeligt.

Hotel Thinggaard

Jylland kan også prale af et væld af forskellige og lækre wellnessophold, og et af de mere specielle ophold finder sted på Hotel Thinggaard i Thy. Du kender sikkert for nationalparken, og Hotel Tinggaard ligger da også tæt på den vilde natur i nationalparken.

Med et wellnessophold på Hotel Thinggaard, kan du altså også stresse af ved at gå en tur i den tilsyneladende næsten urørte natur, hvorefter du kan vende hjem til at blive forkælet på Sydthy kurbad eller en lækker 4-retters menu, der er præget af de mange gode lokale råvarer, der bliver produceret i området.

Hotel Viking

I det nordjyske finder du Hotel Viking. I deres spa kan du nyde både massage og en scrub med havsalt, og hvis du bagefter har brug for at få blodet til at rulle i årerne og få røde kinder, så er der mulighed for det i deres fitnesscenter. Et af de bedste og mest luksuriøse aspekter af spaen på Hotel Viking, som selvfølgelig skinner bedst i sommermånederne, er deres tagspa. Der kan du nyde alle de klassiske dele af en spa men med den bonus, at det foregår oppe på taget af hotellet, hvor der er en lækker udsigt over Kattegat.

Nyd dit ophold

Der findes fantastisk mange wellness ophold rundtomkring både danske hoteller, gamle godser og herregårde, og danskerne er sjovt nok altid gode til service. Lige meget hvor du tager hen, er du altså næsten garanteret en god og lækker oplevelse, der kan afstresse dig og gøre dig klar til en ny uge. Hvis du har tid og mulighed kan du også prøve at booke dit wellness ophold i hverdagene, da du kan få det betragteligt billigere, når alle ikke har fri.